Hampisfären

____________________________________________________

Tillbaka till Våra företag

Hampisfären

Make a change with positive vibrations – Walk in hemp – Love the world!

Hemsida: Hampisfaren.se
Till kontaktformulär
Telefon: 0702 41 19 45 och 0225 801 98

Hampisfären föddes år 2005. Endast med en simpel introduktion till hampa fiberns fantastiska känsla och kvalitét och dess nytta för miljön, så tändes en gnista och Hampisfären kom till liv!

Sedan dess har det vuxit sakta men säkert och idag är vi stolta och tacksamma att kunna erbjuda er ett brett sortiment av utvalda hampakläder från världens främsta hampaklädstillverkare. Vi väljer ut stilrena och bekväma hampakläder och försöker erbjuder kläder i olika prisklasser och smaker för såväl ungdomar som män och kvinnor!

Det viktigaste är att alla våra produkter är utvalda med kärlek och omsorg för både människan och naturen!

På Eco Market hittar du våra hampakläder, men i vår webbshop erbjuder vi inte bara miljövänliga kläder utan även andra hampaprodukter som, oljor, papper, plast, och hälsosam hampamat, allt för att visa hampaplantans breda användningsområde och dess möjlighet att bidra till en bättre miljö på flera plan.

Vi vill öppna upp folks tankar och få folket att förstå hur betydande hampaplantan är för vår hälsa och miljö. Sverige skulle kunna vara självförsörjande på energi från hampa, tillverka kvalitativa hampakläder, bygga hus, göra papper, plast, bränsle ja mängder av nyttiga hampaprodukter allt här i Sverige! Men tyvär är det fortfarande väldigt motarbetat och svårt att få tillståd att odla mm. Om fler brukade hampan, i någon av de former som går, skulle vi helt enkelt må bättre, bespara många skogar, minska giftiga utsläpp mm. Man gör något gott för sig själv, naturen och andra människor genom att använda hampaprodukter.

Vi marknadsför oss genom att åka runt i sverige på festivaler, marknader och olika evengemang där kan ni möta oss ansikte mot ansikte, känna och prova kläder och handla direkt ur vår rullande butik! Klicka här för att se vårt festival schema.

Tack för att ni handlar av oss och sprider vidare ryktet om Hampisfärens härliga kläder.

Adress
Hampisfären
Bruksallen 3
77071 stjärnsund

 

flowers5